Tuinverlichting op zonne-energie of laagspanning tuinverlichting, wat bespaart u nog meer?

 

Als je een buitenruimte van je huis hebt waar iedereen graag van geniet, wil je natuurlijk wat tuinverlichting neerzetten zodat je er niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds van kunt genieten. Om dit te doen, moet je precies kiezen wat voor soort solar verlichting je wilt plaatsen. Bij het overwegen van alle keuzes, lijken laagspanningstuinlampen en tuinlampen op zonne-energie de beste opties, maar welke bespaart u het meeste geld?

Tuinlampen op zonne-energie halen al hun energie uit de zon. Dit betekent dat u, nadat u de winkel uitloopt, nooit meer zeer weinig kosten aan deze lampen zult hebben. Niet alleen dat, maar ze nemen ook hun aanwijzingen van de zon over wanneer ze moeten worden in- en uitgeschakeld. Op het moment dat de zon ‘s ochtends opkomt, gaan ze uit en beginnen ze weer op te laden voor een hele nacht gebruik.

Omdat ze al hun energie uit de zon halen, moet u ervoor zorgen dat u ze plaatst waar de zon ze kan opwekken. Iets anders om rekening mee te houden is het soort weer dat je ervaart. U moet hier rekening mee houden, want als u meerdere dagen gaat met niets dan somber weer, kunnen de lampen mogelijk niet opladen.

Aan de andere kant heb je laagspanning tuinverlichting. Deze stijl van verlichting is gemaakt om niet veel elektriciteit te verbruiken, maar zal toch wat verbruiken. Omdat ze een stroombron nodig hebben, zul je ook snoeren moeten hebben die door het hele gebied lopen waarin ze zullen worden gebruikt. Voor sommigen is dit nogal lelijk en iets dat ze niet willen zien.

Hoewel de lampen op zonne-energie u in eerste instantie misschien wat meer kosten, zullen ze u op de lange termijn aanzienlijk geld besparen ten opzichte van andere soorten verlichting. Het enige dat u kan overtuigen, is het feit dat slecht weer of schaduw ervoor kan zorgen dat u zonder licht komt te zitten. De ultieme oplossing zou zijn om zonne-verlichting als uw primaire bron te gebruiken en vervolgens wat back-upverlichting toe te voegen voor het geval de zonne-verlichting niet kan worden opgeladen op de dag van een feest of een andere speciale gebeurtenis.

Leave a Comment