Snel vetverlies: gezond gewichtsverlies voor kinderen

 

Bent u op zoek naar een dieetprogramma dat gezond gewichtsverlies voor kinderen biedt? We lezen bijna elke dag over de toenemende problemen van obesitas in Amerika. Veel lijners wenden zich vaak tot het Atkins-dieet, het South Beach-dieet en pillen om af te vallen, zoals Xenical (dat onlangs is goedgekeurd voor tieners met overgewicht). De meeste hiervan zijn gewoon geen goede opties voor kinderen met overgewicht.

Iedereen kent het snelle antwoord … Dieet en lichaamsbeweging!

Het is meer dan duidelijk dat goed eten en voldoende bewegen de antwoorden zijn op gezond afvallen. Er is geen nieuw onderzoek nodig naar de reden waarom ketoxplode gummies obesitas toeneemt. Het zijn niet alleen grotere porties, fastfood of verhoogde inactiviteit die ervoor zorgen dat meer kinderen en volwassenen overgewicht krijgen.

Het echte probleem is hoe we onze kinderen motiveren om gezond te eten en voldoende te bewegen. Het andere probleem is om ze voor de lange termijn gemotiveerd te houden.

Gezond gewichtsverlies voor kinderen moet thuis beginnen met het voorlichten van kinderen over goede eetgewoonten en dagelijks bewegen.

Onze scholen kunnen gezond gewichtsverlies voor kinderen bevorderen door frisdrank en suikerhoudende vruchtendranken te vermijden. De school kan kinderen voorzien van gezonde maaltijden in de kantine en dagelijkse beweging. De scholen kunnen ook helpen bij het opvoeden van de kinderen, aangezien veel ouders niet lijken te weten wat gezond eten en bewegen is. Onderwijs is het belangrijkste onderdeel van elk gezond programma en zal hopelijk iedereen motiveren om op een gezonde manier af te vallen.

In Texas is onlangs een wet aangenomen die scholen verplicht studenten te screenen op acanthosis nigricans, een lichtbruin of zwart fluweelachtig, ruw of verdikt gebied op het huidoppervlak. Dit kan vaak worden geïdentificeerd met diabetes type II. Maar de wet doet niets om deze kinderen op te leiden en hen informatie te geven die ze nodig hebben voor gezonde eetgewoonten en dagelijkse lichaamsbeweging, vooral voor die studenten waarvan is vastgesteld dat ze diabetes type II hebben.

Scholen kunnen kinderen helpen gezond gewicht te verliezen door:

1. Strengere dagelijkse vereisten voor lichamelijke opvoeding.
2. Alleen gezonde voeding en dranken aanbieden in de kantine.
3. Fitnessapparatuur beschikbaar hebben voor alle studenten, niet alleen voor de sportteams.
4. Het vergroten van het aantal recreatiesporten voor kinderen die echt geen zin hebben om mee te doen aan een competitieve teamsport.

Door kinderen te helpen een gezond gewicht te bereiken en overgewicht te voorkomen door regelmatig te bewegen, kunnen goede gewoonten worden aangeleerd die hopelijk tot in de volwassenheid zullen voortduren.

Leave a Comment