Drie excuses die paren verzinnen bij de voorbereiding op de bevalling

 

Het lijdt geen twijfel dat u een druk leven leidt. Maar als het gaat om de voorbereiding op de geboorte van uw baby, moet u tijd besteden aan het leren hoe u zich erop kunt voorbereiden.

Net als bij het kopen van een huis of auto, besteden veel mensen uren aan winkelen voor de beste deal. Als het op de bevalling aankomt, vinden aanstaande paren echter allerlei excuses om voorbereiden op bevalling te vermijden, te missen of tot het laatste moment te wachten. Hier zijn drie belangrijke excuses waarom de opvoeding van kinderen op een laag pitje wordt gezet.

1. Geen tijd. Dit is een populaire. Als er echter iets is dat je echt wilt doen, zul je de tijd vinden om het te doen. Als het echter gaat om het plannen van een gezin (een belangrijke levensveranderende gebeurtenis), kiezen aanstaande ouders voor de “crash” -klasse van de bevalling, die ongeveer acht uur lang leert hoe ze een nieuw mens ter wereld kunnen brengen en hoe ze de ervaring kunnen beheren. Het duurt vier jaar of langer om een universitair diploma te behalen.

2. Te moe. Het leven is stressvol. Veel mensen pendelen naar hun werk en dit draagt zeker bij aan een lange werkdag. Als het gaat om zwangerschap, bevalling en geboorte wordt vermoeidheid verwacht. Toch zou het je er niet van moeten weerhouden om alles te leren wat je kunt om je erop voor te bereiden. Een baby krijgen is een groot probleem. Het is tijdrovend (levenslang) en vereist veel geduld, moe of niet.

3. Schema’s. Bevallingsklassen passen niet in “plannen” gedurende de dag, week of maand. Welnu, het uitdagende nieuws hier is – baby ook niet!

Als het gaat om het krijgen van een baby, leer dan alles wat je kunt over hoe je je kunt voorbereiden op de geboorte en hoe je voor je baby moet zorgen. Naar bevallingscursussen gaan is nog maar het begin van het ouderschap. U zet de eerste stappen bij het nemen van beslissingen over uw geboorte-ervaring die niet alleen een leven lang meegaan, maar die uw aanvankelijke vaardigheden bij het veranderen in een ouder zullen versterken.

Leave a Comment